Wie zijn wij?

Peggy Grefkens is oprichter en trainer cq coach van UNCOVERED. Zij Studeerde klinische psychologie en vervolgens jaren lang gewerkt in de zorg en welzijn en in het onderwijs, als maatschappelijk werker, leidinggevende en docent. Sinds 2010 is zij als ZZP-er werkzaam en heeft verschillende trainingen, workshops en projecten geleid.

Peggy heeft trainingen gevolg op gebied van communicatie, namelijk geweldloze en verbindende communicatie van Jan van Koert en Inga Teekens. Daarnaast heeft Peggy een intensieve train-de-trainer opleiding in het Double Healix Model gevolgd bij Manfred van Doorn. Hierin staat (persoonlijk) leiderschap en menselijke ontwikkeling centraal. De Reis van de Held wordt daarbij op verschillende niveaus uitgediept en ondersteund met inspirerende (film)fragmenten. Kijk voor meer informatie op www.doublehealixmodel.com.

Onder de naam van UNCOVERED geeft zij trainingen, workshops en coaching op maat. Met haar kennis, levenswijsheid en bezieling weet zij patronen en thema’s te herkennen en in een herkenbare context te plaatsen. Met veel liefde en humor wijst Peggy de weg naar een vol-lediger leven waarbij zij naadloos weet aan te sluiten bij wat er leeft en geleefd wil worden bij de ander(en). Peggy vind vervulling en dankbaarheid in haar werk waarin ze van hart tot hart verbinding maakt met de medemens en vol compassie de juiste snaar weet te raken. Met oog voor het Goddelijke aspect van ieder mens, beleeft Peggy spiritualiteit in de gebeurtenissen van het dagelijkse leven. Haar levensopdracht is haar bijdrage aan het wederopstaan van de Godin in deze tijd en de herwaardering van feminiene kwaliteiten in onze patriarchale samenleving.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>