Welkom bij UNCOVERED

UNCOVERED is een praktijk voor beeldtrainingen, coaching en procesbegeleiding. Wij begeleiden bij persoonlijke en professionele groei, bewustwordings- en veranderingsprocessen en creƫren een open ruimte waarin mensen vanuit vrijheid, autonomie en verbondenheid bewuste keuzes kunnen maken om de diepere betekenis van hun leven en werk te kunnen ont-dekken.

Uncovered staat voor:

*ont-dekken (werkwoord)
*blootgelegd, ontbloot, zonder bekleding, onverhuld
*vinden, te weten komen dat iets bestaat
*gewaarworden: ontdekken dat men iets vergeten heeft
*openbaren

UNCOVERED
gelooft in mensen en in hun vermogen om hun eigen antwoorden te ont-dekken en daarvoor verantwoordelijkheid te nemen. We dragen allemaal onze eigen unieke bronnen van transformatie en zingeving in ons, maar soms kunnen we door allerlei oorzaken geen verbinding meer maken met deze bronnen. UNCOVERED faciliteert mensen op een geheel eigen wijze om stap voor stap gewaar te worden van deze verloren verbinding en vervolgens zichzelf te her-vinden en te onthullen.

Onze werkwijze werkt ont-dekkend. Door het kijken naar (film)beelden en luisteren en vertellen van (mythische) verhalen wordt de diepere beleving van de mens aangeraakt. Het hart, de ziel en beleving staan centraal in onze manier van werken. Hiermee is UNCOVERED uniek en vernieuwend. Het verhaal of de Reis die jij in je leven of werk maakt, of die jullie als team maken, wordt zichtbaar. Het wordt een unieke Reis of een uniek verhaal waarin jij de hoofdrol speelt, waarbij je met het elixer, of de schat je Reis zal afsluiten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>